Ons bezoekadres is: Weijen 31 te Nistelrode.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0412-613552
of een E-mail sturen naar: info@dtgkaarsen.nl

Klik hier voor een kaartje.

Routebeschrijving vanuit Heesch/Oss:

vanuit Heesch rijdt U richting Nistelrode en gaat U bij de eerste rotonde bij Nistelrode rechts (Strijbosch) U rijdt nu een 30 km zone binnen en vindt ons na de eerste drempel aan de rechterkant op nr 31.


Routebeschrijving vanuit Eindhoven:

vanuit Eindhoven volgt u de A50 richting Oss en neemt u afslag Nistelrode (afrit 15) op de tweede rotonde gaat u links. U rijdt nu een 30 km zone binnen en vindt ons na de eerste drempel aan de rechterkant op nr 31.


Routebeschrijving vanuit 's Hertogenbosch:

vanuit 's Hertogenbosch volgt U de A59 richting nijmegen en neemt U bij het knooppunt Paalgraven de afslag Oss-oost, op de rotonde neemt U de tweede afslag en bij de verkeerslichten gaat U rechts. U blijft op de oprit rijden, dit wordt afslag Nistelrode en op de rotonde gaat U rechts en bij de volgende rotonde naar links. U rijdt nu een 30 km zone binnen en vindt ons na de eerste drempel aan de rechterkant op nr 31.


Routebeschrijving vanuit Nijmegen:

vanuit nijmegen volgt U de A50 richting Eindhoven en neemt U afslag Nistelrode (afrit 15) op de rotonde gaat U rechts en bij de volgende rotonde gaat u links. U rijdt nu een 30 km zone binnen en vindt ons na de eerste drempel aan de rechterkant op nr 31.


Neem voordat U naar Nistelrode rijdt even contact met ons op zodat U er zeker van bent dat wij aanwezig zijn.


info@dtgkaarsen.nl