Wilt u uw reactie ook aan ons kenbaar maken mail deze dan naar ons.Beste Dimphy,
We hebben de kaarsen vandaag in goede orde ontvangen. Ziet er strak uit. Kei bedankt.
Met vriendelijke groet, Anoesjka Clemens en William van der Kruijs
____________________

Hallo Dimphy,
De kaarsen en klompjes zijn gearriveerd. Ze zien er mooi uit, bedankt!
Groeten van Wendie Uitterhoeve
____________________

Hallo,
Ik wil jullie even laten weten dat ik de kaars met madeliefjes dinsdag al had gekregen en vind hem super leuk geworden! Fijn dat het allemaal zo snel is verlopen.
DUS COMPLIMENTEN TEAM DTG!!!
Groeten Joanne Sluijter
____________________

Ik wil u hierbij laten weten, dat ik de doopkaars van onze kleinzoon vandaag in goede orde heb ontvangen. Ik wil u nogmaals bedanken voor de TOP SERVICE. Maandag besteld, en vandaag in huis. In een woord geweldig! De kaars is geheel volgens onze wens. Komende zondag 12 oktober zal hij net als onze kleinzoon schitteren in de kerk.
Met vriendelijke, dankbare, en tevreden groet, Familie M. Klinkhamer uit Amsterdam
____________________

Goede middag Dimphy,
Ik heb de kaars gisteren mogen ontvangen, ik vind hem erg mooi geworden, bedankt daarvoor!
Met vriendelijke groet, Cora Waalboer, Utrecht
____________________

Hallo,
Ik heb de kaars voor Danique ontvangen. Hij is goed overgekomen en ik ben er erg blij mee. Echt een originele kaars! Heel erg bedankt!
Groetjes Joyce Kaandorp, Egmond aan den Hoef.
____________________

Hallo Dimphy,
We hebben de kaars "Toos" (gelegenheidskaars 102), gisteren in goede staat ontvangen. We zijn zeer blij met het resultaat en wilde je dit even laten weten en je bedanken voor dit mooie werk. We zijn blij je website ontdekt te hebben en zullen je een volgend keer beslist weer weten te vinden. Nogmaals veel dank en hartelijke groeten uit Utrecht.
Rianne Kramer.
____________________

Hallo,Ik wilde jullie nog bedanken voor de snelle afhandeling en complimenteren voor de mooie kaars. Hartstikke bedankt, mocht ik nog eens een kaars nodig hebben of iemand anders, zal ik aan jullie denken.
Groeten, Patricia Martens Hoeven
____________________

Wij willen even laten weten dat de doopkaars van Lieke goed is aangekomen. Wij zijn zeer tevreden over de service onze dank hiervoor.
Henriette Boertien, Hapert
____________________

Ik heb de kaarsen gisteren ontvangen. Ze zien er heel erg mooi uit. Ik zal jullie in gedachten houden bij eventuele volgende gelegenheden. Bedankt voor de snelle service.
met vriendelijke groet Hans , Valkenswaard
____________________

Ik wil jullie hartelijk danken voor het mooie beschilderen van de kaars voor mijn zoon Twan.Ik weet zeker dat deze prachtige kaars mooi zal branden tijdens de doopviering.
Groeten Irene , Goor
____________________

Beste mensen van DTG Kaarsen. Wij hebben de kaars ontvangen. Hij is erg mooi geworden. bedankt voor de snelle medewerking.
bedankt groetjes Fam Janssen, Moerstraten
____________________

Aan DTG Kaarsen, Via deze weg wil ik jullie laten weten dat onze ouders de kaars met de kandelaar, die jullie gemaakt hebben voor hun 50 jarig huwelijk, een geweldig geschenk vonden.
Fam vd Heijden, Nistelrode
____________________

Hoi, Bedankt voor de service en snelle levering, we zijn erg tevreden over de kaars. Hij is echt mooi geworden. Bedankt en tot de volgende doop.
gr Lorenzo,Daniella & Antonio, Heerlen
____________________

Geachte kaarsenmaker, Onze trouwkaars ziet er prachtig uit, de bedrukking van de foto is mooi gelukt. Toch hebben we een opmerking: jammer dat de foto en namen niet verder naar onderen op de kaars staan. Dan hadden we langer van foto en tekst kunnen genieten.
Met vriendelijke groet, Gerrit Tytsjerk
____________________

Hoi Dimphy, we hebben een geslaagde trouwdag gehad mede door de persoonlijke trouwkaars die jullie voor ons gemaakt hebben.
nogmaals bedankt, John en Sandra, Oss
____________________

We hebben de doopkaars inmiddels ontvangen en zijn erg ingenomen met het resultaat. Bedankt!
Groeten Marion, Amstelveen


info@dtgkaarsen.nl home